Kerst spreuken collega

Kerst is voor iedereen! Behalve al je familie, vrienden en kennissen wil je vast ook wel kerstkaarten versturen aan je collega’s. Hen wens je tenslotte ook een fijne kerst en het allerbeste voor het nieuwe jaar. Maar welke kerstspreuken passen nu in een kerstkaart voor een collega? Bekijk hieronder de leukste spreuken, teksten en wensen voor je collega tijdens de kerst. Veel plezier met het uitzoeken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste spreuken en teksten voor de kerst

Kerst
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk de KERSTSPREUKEN 2023 - 2024 op Greetz

 • Kerstspreuken met vele voorbeelden op Greetz.nl!

 • Voorgedrukte kerstspreuken in kerstkaartjes

 • Meest gekozen spreuken en wensen!

Maak je keuze:


Persoonlijke kerst spreuken voor een collega

Dat is niet altijd makkelijk te bepalen, vandaar dat we de kerst spreuken voor collega’s op deze website voor je op een rijtje hebben gezet. Zo kun je een persoonlijke kerstspreuk uitzoeken om te gebruiken in een kerstkaartje.

Kerstspreuken collega

Voor op een kerstkaartje

Je collega’s staan niet zo dicht bij je als je familie en beste vrienden, maar je wilt ze toch op een persoonlijke manier het allerbeste wensen met de kerst. Wat is dan een geschikte kerstspreuk voor om te gebruiken? De spreuken kun je op deze pagina lezen. De leukste, mooiste en meest bijzondere kerst spreuken vind je op deze website.

Zo hoef je er zelf niet lang over na te denken en kun je je collegae toch allen persoonlijk een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar wensen met een kerstkaart met daarin een kerst spreuk voor een collega.

Kerst spreuken collega
Bron: Greetz

Kerst spreuken collega voorbeelden:

 • Alle goeds voor het nieuwe jaar topper van een collega
  Dat al je wensen uit mogen komen, veel geluk in het nieuwe jaar en een fijne kerst
 • Gezond en gelukkig nieuwjaar lieve collega, heel fijn dat ik met jou mag samenwerken
 • De directie en de medewerkers van [bedrijfsnaam] wensen U een Gelukkig Kerstfeest en een voorspoedig [jaartal].
Zakelijke kerst spreuken collega:

Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

Prettige feestdagen en een voorspoedig [jaartal].
Aan het einde van het jaar danken wij U voor het vertrouwen en de aangename samenwerking.

Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.
Wij wensen u een bijzonder goed en succesvol [jaartal].

Op de drempel van het Nieuwe Jaar danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en de goede samenwerking.
Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.
Hartelijk dank voor de prettige samenwerking.

Nieuwe Kerst spreuken:

Buiten is het koud sneeuwvlokjes dwarrelen omlaag
binnen brand de open haard gestaag
Heel de familie rond de kerstboom bij elkaar
om weer kerst te vieren en te proosten op het nieuwe jaar

De tijd van huiselijke warmte
buiten is het fris
dat kan maar een ding betekenen
het is Kerstmis

Een spetterend Nieuwjaar
De beste wensen
De beste wensen voor het nieuwe jaar
Een schitterend Nieuwjaar
Een schitterend [jaartal]
Een relaxed Nieuwjaar

Korte Kerst spreuken collegae

Sterretjes twinkelen, kerstballen rinkelen, duizenden engeltjes op een rij,
de liefste die ben jij!

Een lief woord, een vrolijk gedicht , met kerstwensen aan jou gericht

Deze kerst heb ik niets te wensen, ik heb jou!

Meer kerstwensen voor een collega

Het uitwisselen van kerstwensen met collega’s is een mooie manier om de teamgeest te versterken en waardering te tonen voor de samenwerking gedurende het jaar. Hier zijn voorbeeldzinnen voor kerstwensen die je kunt delen met je collega’s:

 1. Algemene Kerstwensen:
  • “Aan mijn geweldige collega’s, moge jullie kerst gevuld zijn met vreugde, warmte en kostbare momenten met dierbaren. Bedankt voor een jaar vol samenwerking en successen. Op naar nieuwe hoogten in het komende jaar!”
  • “In deze feestelijke tijd van het jaar wil ik mijn waardering uitspreken voor de geweldige collega’s waarmee ik het voorbije jaar heb mogen samenwerken. Moge jullie kerst gevuld zijn met rust, vreugde en inspiratie voor het nieuwe jaar.”
 2. Waardering voor Samenwerking:
  • “Met dankbaarheid kijk ik terug op een jaar vol teamwork en samenwerking. Moge deze kerstperiode een moment van rust zijn te midden van onze drukke dagen, en moge het nieuwe jaar ons nieuwe kansen brengen om samen te groeien en te bloeien.”
  • “Aan mijn fantastische collega’s, jullie inzet en samenwerking hebben dit jaar tot een succes gemaakt. Moge jullie kerst gevuld zijn met welverdiende rust en gezelligheid. Ik kijk ernaar uit om samen nieuwe doelen te bereiken in het komende jaar.”
 3. Reflectie en Vooruitblik:
  • “Terwijl we het jaar afsluiten, wil ik een moment nemen om te reflecteren op de prestaties die we als team hebben behaald. Dank voor jullie toewijding. Laten we met hernieuwde energie en doelen het nieuwe jaar tegemoet gaan. Vrolijk kerstfeest!”
  • “Kerst is een tijd van reflectie en dankbaarheid. Dank aan mijn collega’s voor een jaar vol uitdagingen en overwinningen. Laten we samen vooruitkijken naar een nieuw jaar vol kansen en succes. Fijne kerstdagen!”
 4. Hoop en Inspiratie:
  • “Moge het licht van kerst jullie pad verlichten en hoop brengen voor een prachtig nieuw jaar. Dank voor jullie harde werk en toewijding. Laten we samen streven naar nog grotere hoogten in het komende jaar.”
  • “Aan mijn geweldige collega’s, moge deze kerstperiode je inspireren en vernieuwde energie geven voor het komende jaar. Bedankt voor jullie inzet en teamwork. Ik kijk uit naar een jaar vol nieuwe successen samen.”
 5. Warmte en Vriendschap:
  • “In deze feestelijke tijd wil ik jullie bedanken voor de warme vriendschap en samenwerking. Moge jullie kerst gevuld zijn met liefde en geluk, en moge het nieuwe jaar nieuwe kansen voor ons allen brengen.”
  • “Aan mijn collega’s, kerst is een tijd om te koesteren wat echt belangrijk is – vriendschap, samenwerking en waardering voor elkaar. Moge deze dagen gevuld zijn met warmte en blijdschap. Op een prachtig nieuw jaar samen!”
 6. Gezellige Feestdagen:
  • “Met de kerst in zicht wens ik jullie allemaal gezellige dagen vol warmte, licht en gezelschap van geliefden. Dank voor een geweldig jaar en op naar een nog beter 2023!”
  • “Aan mijn fantastische collega’s, moge jullie kerst gevuld zijn met lachende gezichten, heerlijk eten en warme momenten. Bedankt voor de geweldige samenwerking dit jaar. Laten we samen proosten op een schitterend nieuw jaar!”
 7. Positieve Vooruitzichten:
  • “Tijdens deze kerstperiode kijk ik met trots terug op ons gezamenlijk bereikte succes. Laten we samen anticiperen op nieuwe uitdagingen en overwinningen in het komende jaar. Vrolijk kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar!”
  • “Aan mijn collega’s, moge deze kerstperiode een tijd van rust en vernieuwing zijn, zodat we vol energie het nieuwe jaar kunnen ingaan. Bedankt voor jullie toewijding. Op naar een jaar vol nieuwe prestaties en groei!”

Deze voorbeeldzinnen bieden een mix van dankbaarheid, hoop, reflectie en positieve vooruitzichten, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende collega-relaties en professionele omgevingen. Gebruik ze als inspiratie om je kerstwensen persoonlijk en oprecht te maken.

Heb je een vraag, opmerking of wil je een correctie doorgeven? Laat dan hieronder een bericht achter.

Last updated: 27 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*