Kerst spreuken kaart

De kerst komt er weer aan dus we gaan weer massaal kerstkaarten schrijven en versturen. Dat is natuurlijk hartstikke leuk. Wie wordt er nu niet blij van het ontvangen van kerstkaarten?! Wat je op een kerstkaartje aan spreuken kunt schrijven, zie je op deze pagina met kerst spreuken kaart voor de kerstperiode.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste spreuken en teksten voor de kerst

Kerst
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk de KERSTSPREUKEN 2023 - 2024 op Greetz

 • Kerstspreuken met vele voorbeelden op Greetz.nl!

 • Voorgedrukte kerstspreuken in kerstkaartjes

 • Meest gekozen spreuken en wensen!

Maak je keuze:


Verschillende kerst spreuken voor op een kaart

Het bedenken van mooie, bijzondere, originele en persoonlijke kerst spreuken voor in een kerstkaart is echter nog niet zo makkelijk. Daar kun je vast wel wat hulp bij gebruiken. Want je schrijft tenslotte niet dezelfde kerst spreuken kaart voor een dierbaar familielid als voor een collega.

Mooie kerstspreuken

Kerst spreuken kaart kerst

Naar wie je ook een kerstkaart stuurt, bij iedere persoon past een speciale kerst spreuk. Je vindt heel veel kerst spreuken voor in kaarten op deze website. Je hoeft er niet langer zelf over na te denken maar kunt de mooiste, beste, persoonlijkste, bijzonderste of origineelste kerst spreuk zo van deze website halen.

Kerst spreuken kaart teksten

Alle kerst spreuken op deze website zijn in ieder geval origineler dan de standaard ‘Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar’, dus welke kerst spreuk je ook kiest voor in een kaart, het zal gegarandeerd een succes zijn.

Kerst spreuken kaart voor familie en vrienden

Je maakt je familie, vrienden en kennissen erg blij met een kerstkaart met persoonlijke en originele kerst spreuk en wie weet ontvang je zelf ook kerstkaarten met persoonlijke en speciale kerst spreuken.

Kerst spreuken kaart
Bron: Greetz

Kerst spreuken kaart voorbeelden:

 • De hemel is bezaaid met gouden sterren,
  die blinken in het schijnsel van de maan.
  Maar het allermooiste van die vele lichtjes
  zie ik nog altijd in jouw ogen staan
 • Eén dag in de wolken geeft je een zalig gevoel.
  Zo wensen wij jullie 365 zalige dagen toe.
  Vrolijk kerstfeest en gelukkig nieuwjaar
 • Wij wensen je
  een vrolijke Kerst vol warmte en licht
  dan kan die niet meer stuk
  en voor het nieuwe jaar
  gezondheid, plezier en veel geluk
Kerst spreuken tekst kaart
Bron: Greetz

Kerstwensen voor op een kaartje

Vergeet het afgelopen jaar
trek uw handen uit het haar
Want nu gaat het beginnen
In 2024 zullen we wel winnen
Gezondheid, liefde en geluk,
Je zal zien onze hoop kan niet meer stuk!

Veel vriendschap en vrede toegewenst met Kerstmis
En voor 2024 al het beste, het mooiste wat er is
Ik wens jullie een kerst vol vrede
en een jaar zonder verdriet of tegenslag
Mogen de dagen, weken, maanden
gevuld zijn met liefde en een lach

Spreuken kerstkaart voor 2023 – 2024

With all good wishes for Christmas
and every happiness
in the coming year
from [naam]

Het nieuwjaar komt er aan
we eten een banaan
Samen gaan we lekker gezellig feesten
met lekker eten en als dolle beesten
smullen ,smullen dat doen we graag
en ik wens jullie een prettige nieuwjaar

In het putteke van de winter zorgen kerstballen voor wat sfeer
De mooiste kerstkaarten brengen fijne wensen stijlvol over en weer
Goede voornemens houden ons bij het begin van het nieuwe jaar weer in de ban
Simpelweg gelukkig zijn is wat wij je wensen omdat je het nergens kopen kan. Zalige kerstdagen.

Meer kerstwensen voor op een kerstkaartje

 1. “Tijdens deze betoverende kerstperiode wens ik je vrede, liefde en oneindige vreugde. Moge je hart stralen als de fonkelende lichtjes van de kerstboom.”
 2. “Een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! Mogen de komende dagen gevuld zijn met liefde, gelach en onvergetelijke momenten met dierbaren.”
 3. “Kerstmis is de tijd van het jaar waarin harten elkaar vinden en vriendschappen worden versterkt. Ik hoop dat jouw dagen worden gevuld met warmte en genegenheid.”
 4. “Laat de geest van kerst je inspireren om vriendelijkheid te verspreiden en liefde te delen. Moge deze feestdagen gevuld zijn met betekenisvolle momenten en blijvende herinneringen.”
 5. “Wishing you a season of joy, a gift of peace, and a heart full of love. Merry Christmas and a Happy New Year!”
 6. “Kerst brengt ons samen, en ik hoop dat deze dagen gevuld zijn met geluk, gezelligheid en de liefde van familie en vrienden. Een zalig kerstfeest!”
 7. “Mag de magie van kerst je hart verwarmen en je huis vullen met liefde. Een vrolijk kerstfeest en een schitterend nieuwjaar gewenst!”
 8. “In deze feestelijke tijd van het jaar, stuur ik je mijn warmste wensen. Moge kerst je hart verlichten en het nieuwe jaar brengen met nieuwe hoop en kansen.”
 9. “Kerstmis is de tijd om dankbaar te zijn voor de mensen om ons heen. Ik ben dankbaar voor jou en wens je een vreugdevol kerstfeest en een prachtig nieuw jaar.”
 10. “Tijdens deze kerstperiode, laten we de liefde en vreugde delen. Moge je omringd zijn door dierbaren en mag jouw hart gevuld zijn met warmte en geluk.”
 11. “Kerstmis is niet alleen een seizoen, het is een gevoel. Mogen de komende dagen gevuld zijn met het warme gevoel van liefde en de magie van het seizoen.”
 12. “Een fonkelende kerstboom, een knapperend haardvuur en de liefde van familie en vrienden. Dat zijn de ingrediënten voor een perfecte kerst. Geniet ervan!”
 13. “Kerstmis is de tijd om te delen en te geven. Moge je genieten van de eenvoudige vreugde van vriendelijkheid en de ware betekenis van het seizoen ontdekken.”
 14. “Moge het licht van kerst de donkerste hoeken van je hart verlichten en je pad verhelderen. Een zalig kerstfeest en een schitterend nieuwjaar toegewenst!”
 15. “Kerstmis herinnert ons eraan dat het niet om de cadeaus gaat, maar om de liefde die we delen. Moge jouw hart vervuld zijn van liefde en warmte deze feestdagen.”
 16. “Een betoverend kerstfeest toegewenst, vol vreugde, licht en gelach. Mogen deze dagen gevuld zijn met liefde en geluk dat blijft stralen in het nieuwe jaar.”
 17. “Laat kerst een tijd zijn van reflectie en dankbaarheid. Dankbaar voor de momenten van vreugde, de lessen van het afgelopen jaar, en de liefde die ons omringt.”
 18. “In de sprankelende lichtjes van kerst zie ik de reflectie van vriendschap en liefde. Moge deze schittering je hart verwarmen en je ziel verlichten.”
 19. “Een vrolijk kerstfeest en een schitterend nieuwjaar vol mogelijkheden. Moge je dromen uitkomen en je dagen gevuld zijn met liefde en vreugde.”
 20. “Kerstmis is een tijd van wonderen en magie. Ik hoop dat jouw dagen gevuld zijn met verwondering en dat je de magie van het seizoen mag ervaren.”
 21. “In de stilte van de kerstnacht en het gezang van kerstliederen, hoop ik dat je de ware betekenis van kerst ontdekt en de liefde omarmt die het brengt.”
 22. “Een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar voor jou en je geliefden. Moge de komende dagen gevuld zijn met licht, liefde en onvergetelijke momenten.”
 23. “Kerstmis is het seizoen van geven en ontvangen. Moge je overvloedig ontvangen wat je nodig hebt en genereus delen wat je hebt. Een zalig kerstfeest gewenst!”
 24. “Terwijl de sneeuw zachtjes valt en de kaarsen branden, hoop ik dat je warmte vindt in de liefde van vrienden en familie. Een zalig kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar!”
 25. “Moge het licht van de kerstster je pad verlichten en je leiden naar vreugdevolle momenten. Een zalig kerstfeest en een stralend nieuwjaar toegewenst!”
 26. “Kerstmis is een tijd van samenzijn en vreugde. Moge je omringd zijn door degenen die je liefhebt en mag je hart vervuld zijn van geluk en warmte.”
 27. “Een betoverend kerstfeest vol liefde, licht en lachende gezichten. Moge de magie van het seizoen je hart verwarmen en je dagen verlichten.”
 28. “Terwijl we het oude jaar afsluiten en een nieuw jaar verwelkomen, wens ik je vrede in je hart, liefde in je leven en vreugde in je dagen. Een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!”
 29. “In deze feestelijke tijd van het jaar, laten we stilstaan bij de zegeningen in ons leven en dankbaarheid tonen voor de liefde om ons heen. Een zalig kerstfeest gewenst!”
Last updated: 27 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*