Kerstspreuken nieuwjaar

Hoera! Het is weer bijna kerst! De mooiste tijd van het jaar voor veel mensen, een tijd waarin we alle ellende even vergeten en alleen maar genieten van de mooie dingen in het leven en van het samenzijn met onze familie en vrienden. Ondanks de digitale wereld waarin we momenteel leven, versturen en ontvangen we graag kerstkaarten met kerstspreuken nieuwjaar en kerstmis. Bekijk hieronder enkele prachtige kerstwensen en nieuwjaarswensen, bijvoorbeeld voor op een uitnodigingskaartje (feestje) of een andere kaart.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste spreuken en teksten voor de kerst

Kerst
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk de KERSTSPREUKEN 2023 - 2024 op Greetz

 • Kerstspreuken met vele voorbeelden op Greetz.nl!

 • Voorgedrukte kerstspreuken in kerstkaartjes

 • Meest gekozen spreuken en wensen!

Maak je keuze:


Kerstspreuken nieuwjaar

Kerstkaarten zijn bedoeld om elkaar fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar te wensen, vandaar dat er ook kerstspreuken bestaan die je kunt gebruiken om in je kerstkaarten aan familie, vrienden en kennissen te schrijven. Je maakt je familie, vrienden en kennissen ongetwijfeld heel blij met kerstkaarten waarin je een toepasselijke spreuk hebt geschreven.

Kerstspreuken nieuwjaar

Kerstspreuken nieuwjaar voor familie en vrienden:

Je hoeft de kerstspreuken nieuwjaar niet zelf te bedenken als je dat lastig vindt. Je kunt ze vinden onder het kopje ‘Kerst spreuken nieuwjaar’ en hier de leukste, beste, mooiste, gekste, grappigste, bijzonderste, persoonlijkste en origineelste kerstspreuken voor in je kerstkaarten aan familie, vrienden en kennissen uitzoeken. Bekijk ook de meest gebruikte kerstspreuken voor jouw familie, vrienden en kennissen en schrijf ze in de kerstkaarten die je dit jaar gaat versturen.

Kerst- en nieuwjaarsspreuken

Het is veel leuker en origineler om een kerstspreuk nieuwjaar in je kerstkaarten te schrijven dan alleen de standaard ‘Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar’. Het kost je iets meer tijd maar is zeker de moeite waard. Wie weet ontvang je zelf ook kerstkaarten deze teksten van je familie, vrienden en kennissen. Daar word je toch blij van?! Fijne feestdagen!

Kerstspreuken nieuwjaar
Bron: Greetz
Kerstspreuken nieuwjaar voorbeelden:
 • 2023 is bijna vervlogen,
  2024 staat reeds voor de deur.
  Een nieuw jaar met nieuwe dromen,
  alles krijgt een nieuwe kleur.
  Veel geluk en vrede,
  veel liefde voor elkaar.
  Aandacht voor de naaste.
  Het wordt een prachtig jaar!
 • We wensen jullie erg genegen
  Zoveel geluk en zegen
  Als er zijn druppels in de regen
  Een gelukkig en gezond 2024!
 • Alle sterretjes rijgen aan elkaar
  Speciaal voor ‘t nieuwe jaar
  Allen fonkelen ze zeer blij
  Eentje lacht knipogend naar mij
  Een sterretje met een wens voor jou
  Een spetterend en voorspoedig 2024!
Nieuwjaarskaart (1)
Bron: Greetz
Kerstwensen voor het nieuwe jaar

Ik wens je een jaar
als een alfabet
met alle letters van A tot Z
van Arbeid, Blijheid, Creativiteit
tot Zegen, Zon en Zaligheid

Een kus als begin met geluk het nieuwe jaar 2024 in

Wat zal de toekomst brengen wij kunnen het je niet vertellen wij wensen jou veel liefde, gezondheid en het grootste geluk toe!

Gelukkig nieuwjaar vol vrede en geluk
Zo kan 2024 niet meer stuk

Originele nieuwjaarspreuken:

Het is maar een klein stapje is van 2023 naar 2024
maar wel met 365 spiksplinter nieuwe dagen
Om te genieten van mooie dingen! Veel plezier in 2024!

Wij wensen jullie:
Een Kerstmis vol warmte en licht
dan kan die niet meer stuk
en een nieuw jaar vol geluk

We wensen jou en zij die jou omringen,
het allerbeste voor het nieuwe jaar.
Geluk in grote en in kleine dingen,
maar bovenal: gelukkig met elkaar!

Meer kerstwensen en nieuwjaarsteksten voor 2024

Kerstwensen:

 1. Tijdens deze feestelijke kerstperiode wens ik jou en je dierbaren een overvloed aan vreugde, liefde en gezelligheid toe. Moge het licht van de kerstster jullie pad verlichten en jullie harten verwarmen.
 2. Kerstmis is de tijd van het jaar waarin magie in de lucht hangt en harten vervuld zijn van vrede. Moge deze betoverende kerst al jouw dromen waarmaken en je omringen met geluk en harmonie.
 3. Laten we samen het glas heffen op de vreugdevolle momenten van dit afgelopen jaar en uitkijken naar een nieuw jaar vol nieuwe kansen en avonturen. Fijne kerstdagen en een schitterend nieuw jaar gewenst!
 4. Kerstmis herinnert ons eraan dat het geven belangrijker is dan ontvangen. Mogen jouw dagen gevuld zijn met warmte, liefde en gulle gebaren. Een zalig kerstfeest toegewenst aan jou en je geliefden.
 5. In deze bijzondere tijd van het jaar, laten we stilstaan bij degenen die we koesteren en waarderen. Moge je omringd zijn door liefde en genegenheid. Een sprankelend kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!
 6. De kerstboom staat stralend in huis, de kaarsen branden en de geur van lekkernijen vult de lucht. Moge deze kerst gevuld zijn met warmte en gezelligheid, en mogen de komende dagen je hart verrijken met onvergetelijke momenten.
 7. Kerstmis draait niet alleen om cadeautjes, maar ook om het delen van kostbare momenten met degenen die we liefhebben. Mogen deze feestdagen gevuld zijn met gelach, liefde en onvergetelijke herinneringen.
 8. Terwijl de sneeuw zachtjes neerdaalt en de lichten fonkelen, wens ik jou een vrolijk kerstfeest vol betovering en vreugde. Moge het nieuwe jaar je nieuwe kansen en successen brengen.
 9. Kerstmis is de tijd waarin harten elkaar vinden en vrede de wereld omhelst. Mogen jouw dagen gevuld zijn met liefde, en moge de geest van kerst je leiden naar een jaar vol hoop en voorspoed.
 10. Een kerstgroet vol warmte en genegenheid voor jou en je dierbaren. Moge deze kerstperiode een tijd zijn van samenzijn, liefde en vreugde. Een gezegend kerstfeest toegewenst!

Nieuwjaarswensen:

 1. Met het aanbreken van het nieuwe jaar wens ik je niet alleen succes en voorspoed, maar ook de kracht om de uitdagingen met moed tegemoet te treden. Laat dit jaar een hoofdstuk van groei en mogelijkheden zijn.
 2. Het oude jaar maakt plaats voor nieuwe kansen, nieuwe doelen en nieuwe avonturen. Moge het komende jaar jouw pad verlichten met succes en vreugde. Een gelukkig nieuwjaar gewenst!
 3. Laten we samen het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar verwelkomen met open armen. Moge de komende maanden gevuld zijn met inspiratie, liefde en de realisatie van je dromen. Een voorspoedig nieuwjaar toegewenst!
 4. Terwijl de klokken luiden en het vuurwerk de lucht verlicht, wens ik jou een schitterend nieuwjaar vol hoop, geluk en onbegrensde mogelijkheden. Laat dit jaar jouw beste jaar tot nu toe worden!
 5. Een nieuw jaar staat voor de deur, klaar om nieuwe verhalen te schrijven en nieuwe herinneringen te creëren. Moge dit jaar gevuld zijn met vreugde, liefde en verrassende momenten. Gelukkig nieuwjaar!
 6. Terwijl we afscheid nemen van het oude jaar, laten we koesteren wat voorbij is en uitkijken naar wat komen gaat. Moge het nieuwe jaar je verrassen met onverwachte vreugde en ongekende mogelijkheden.
 7. Elk nieuw jaar brengt een frisse start, een blanco pagina om te vullen met nieuwe ervaringen en avonturen. Moge dit jaar jouw verhaal kleurrijk en betekenisvol maken. Een voorspoedig nieuwjaar toegewenst!
 8. Laat het nieuwe jaar een tijd van vernieuwing en groei zijn. Moge je de moed vinden om je dromen na te streven en obstakels te overwinnen. Een gelukkig en succesvol nieuwjaar toegewenst!
 9. Terwijl de klok middernacht slaat, laten we samen toasten op een nieuw begin. Moge het komende jaar gevuld zijn met liefde, gezondheid en het verwezenlijken van al je doelen. Een schitterend nieuwjaar gewenst!
 10. In het komende jaar wens ik je niet alleen geluk en voorspoed, maar ook de kracht om te groeien, te leren en te genieten van elk moment. Op een prachtig nieuw jaar vol mogelijkheden!

Heb je zelf een prachtige tekst/wens gevonden die helemaal thuishoort op deze pagina? Reageer dan hieronder. Veel plezier met het uitzoeken van mooie nieuwjaarswensen of kersttekst.

Last updated: 27 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*