Zakelijke kerstspreuken

De mooiste tijd van het jaar, oftewel kerstmis, is weer in aantocht. Dat betekent dat we allemaal weer druk zijn met het schrijven en versturen van kerstkaarten. Van kerstkaarten versturen en ontvangen genieten we toch allemaal. Natuurlijk stuur je kerstkaarten met zakelijke kerstspreuken aan je contacten, maar wellicht stuur je ook graag kerstkaarten aan je medewerkers, collega of personeel. Veel plezier met het vinden van een mooie tekst.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste spreuken en teksten voor de kerst

Kerst
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk de KERSTSPREUKEN 2023 - 2024 op Greetz

 • Kerstspreuken met vele voorbeelden op Greetz.nl!

 • Voorgedrukte kerstspreuken in kerstkaartjes

 • Meest gekozen spreuken en wensen!

Maak je keuze:


Zakelijke kerstspreuken 2023 en 2024

Hen wens je tenslotte ook het allerbeste tijdens de feestdagen en voor het nieuwe jaar. Maar wat zet je voor zakelijke kerstspreuken in de kerstkaarten naar je contacten? Daar hoef je zelf niet lang over na te denken, want hieronder staan veel voorbeelden die je kunt gebruiken in de kerstkaarten. Bekijk ze allemaal en kies de beste passende uit om te gebruiken.

Zakelijke kerstwensen

Zakelijke kerstspreuken voor op een kerstkaartje

Niet al je zakelijke contacten zijn hetzelfde dus hoef je ook niet dezelfde zakelijke kerstspreuk voor iedereen te gebruiken. Door het grote aanbod kun je variƫren en combineren zodat er mooie teksten, wensen en spreuken uit voort komen.

Voor klanten en medewerkers

Voor ieder wat wils op deze pagina. Je klanten en medewerkers zullen het vast enorm waarderen dat ze een kerstkaart met een mooie kerstwens van je ontvangen en wie weet volgen ze je goede voorbeeld door jou ook een kerstkaart met kerstspreuk te sturen.

Zakelijke kerstspreuken
Bron: Greetz
Zakelijke kerstspreuken voorbeelden:
 • Geachte klant,
  Ons hele team wenst u
  een sfeervolle kerst
  vriendschap en vreugde
  met een goede gezondheid
 • We blikken vooruit
  met groeiend vertrouwen maar
  staan met kerst even stil
  met respect en waardering
  voor een vruchtbaar jaar
  klinkend op de toekomst
Korte zakelijke kerstspreuken:

Wishing you a Merry Christmas and a Prosperous New Year

Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar.
Hartelijk dank voor de goede samenwerking.
Tot ziens in 2024!

Een aangename
samenwerking vanuit
wederzijds vertrouwen
fijne feestdagen en een
voorspoedig Nieuwjaar

Een gezond en productief jaar
met trots, plezier, inspiratie
belangstelling, dankbaarheid
vreugde en sereniteit
als trouwe collega’s

Kerst zakelijk

Zakelijke kerstspreuken

Uw waardering geeft
ons extra motivatie om
onze service naar
u als klant te verbeteren
fijne kerstdagen namens ons team

Wij danken u voor
een succesvol jaar waarin
uw inzet van groot belang was
prettige eindejaar dagen

Directie en personeel van [bedrijfsnaam] wensen u een Gelukkig kerstfeest en een voorspoedig [jaartal].
Wij danken u voor het vertrouwen en de aangename samenwerking. Wij wensen u Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar

Meer zakelijke kerstteksten en wensen

 1. Algemene Kerstwensen:
  • Namens het hele team wensen wij u een vrolijk kerstfeest en een voorspoedig nieuwjaar! Moge deze feestdagen gevuld zijn met vreugde, liefde en succes.
  • In dit feestelijke seizoen willen we onze oprechte dank betuigen voor de samenwerking het afgelopen jaar. Fijne kerstdagen en een succesvol nieuwjaar gewenst!
  • Mogen uw dagen gevuld zijn met warmte en uw jaar eindigen met voorspoed. Een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar namens ons hele team.
 2. Dankbetuigingen aan Medewerkers:
  • Het is de tijd van het jaar om dankbaarheid te tonen. Dank aan ons geweldige team voor hun toewijding en harde werk. Fijne kerstdagen en een welverdiende rustperiode toegewenst!
  • Onze waardering voor uw toewijding en inzet dit jaar is onmetelijk. We hopen dat u tijdens de feestdagen kunt genieten van welverdiende rust en tijd met uw dierbaren.
  • Dit kerstseizoen willen we onze diepe waardering uitspreken voor het harde werk van ons team. Samen hebben we successen behaald, en we kijken uit naar een nieuw jaar vol uitdagingen en kansen.
 3. Kerstgroeten aan Zakelijke Partners:
  • Onze samenwerking is voor ons een waardevol geschenk. In dit feestelijke seizoen sturen we onze oprechte dank en wensen voor een vreugdevolle kerst en een voorspoedig nieuwjaar.
  • Kerst is een tijd van reflectie en waardering. We willen u bedanken voor de vruchtbare samenwerking en kijken uit naar nieuwe mogelijkheden in het komende jaar.
  • Aan onze gewaardeerde zakelijke partners: fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar. We zijn dankbaar voor de succesvolle samenwerking en kijken uit naar verdere groei in het komende jaar.
 4. Kerstwensen voor Klanten:
  • Dank u voor het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld. We wensen u een zalig kerstfeest en hopen u in het nieuwe jaar opnieuw van dienst te kunnen zijn.
  • Tijdens deze feestelijke periode willen we onze waardering uitspreken voor uw loyaliteit en vertrouwen. Een vrolijk kerstfeest en een succesvol 2024 gewenst!
  • Onze beste wensen voor u en uw dierbaren tijdens deze feestdagen. We kijken ernaar uit om in het nieuwe jaar weer met u samen te werken.
 5. Kerstgroeten voor Collega’s:
  • Aan mijn geweldige collega’s: fijne kerstdagen en een nieuwjaar vol uitdagingen en successen. Bedankt voor een fantastisch jaar samen!
  • In de warmte van het kerstseizoen willen we onze collega’s bedanken voor hun inzet en teamwork. Mogen de komende dagen gevuld zijn met vreugde en gezelligheid.
  • Kerst is een tijd om te delen en te waarderen. Dank aan mijn collega’s voor hun toewijding en vriendschap. Op naar een nieuw jaar vol groei en samenwerking.

Voel je vrij om deze voorbeeldzinnen aan te passen aan je specifieke situatie en relaties.

Vond je het een leuk artikel? Deel dit dan met anderen op social media. Een mooie zakelijke kersttekst of een zakelijke nieuwjaarswens toevoegen aan deze pagina? Stuur ons dan een e-mail.

Last updated: 27 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*