Kerst spreuken gezondheid

Behalve dat je de mensen in je omgeving, zoals je familie, vrienden en kennissen, graag een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar wil wensen, wens je ze ook graag veel gezondheid toe met deze Kerstspreuken.

Maak hieronder je keuze en bekijk de mooiste spreuken en teksten voor de kerst

Kerst
* Door hierboven of hieronder te klikken word je doorverwezen naar Greetz

Bekijk de KERSTSPREUKEN 2023 - 2024 op Greetz

 • Kerstspreuken met vele voorbeelden op Greetz.nl!

 • Voorgedrukte kerstspreuken in kerstkaartjes

 • Meest gekozen spreuken en wensen!

Maak je keuze:


Kerst spreuken gezondheid

Veel mensen kampen met gezondheidsklachten en kunnen dan ook wel wat extra gezondheidswensen gebruiken rond de kerst. Speciaal voor deze mensen zijn er deze kerstspreuken geschreven. Je vindt ze hieronder. Heb je familie, vrienden of kennissen die wel een opkikker kunnen gebruiken rond de kerst?

Stuur ze dan een persoonlijke kerstkaart met een kerst spreuk gezondheid. Met de kerst spreuken gezondheid wens je iemand niet alleen het allerbeste toe, maar geef je hem of haar ook kracht om er toch weer voor te gaan. Deze kracht kan iemand helpen om er sneller bovenop te komen en dat gun je elkaar toch?!

Kerst spreuken gezondheid

Kerst spreuken gezondheid voor familie en vrienden

Wanneer iemand in je omgeving gezondheidsklachten heeft en je hem of haar toch graag middels een kerstkaart een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar wil wensen, kan het heel lastig zijn om een geschikte tekst te bedenken. Geen paniek! De voorbeelden die je op deze pagina kunt bekijken, helpen je bij het schrijven van een kerstkaartje. Degene die de kaart van jou ontvangt is je vast erg dankbaar en dat is heel wat waard.

Kerst spreuken gezondheid
Bron: Greetz

Kerst spreuken gezondheid voorbeelden:

 • Onze kerstwens
  gaat over warme vriendschap
  in een sfeer van
  begrip, steun en vertrouwen
  om een nieuw jaar op te bouwen
 • Wij wensen jullie fijne dagen toe,
  met de hoop dat 2024ons allemaal
  geluk en gezondheid zal brengen!
  Een maagdelijk witte agenda
  symbool van een open begin
  ik wil je bij deze vast vragen
  zet mijn naam er hier en daar in
 • Wij wensen u:
  Kriebeltjes in de buik
  Engeltjes om je heen
  Knuffeltjes in bed
  Kaboutertjes in de keuken
  Eendjes in het bad
  Roze olifantjes op het behang
  Maar vooral een fantastisch mooi,
  Gezellig en schitterend jaar
  xxxx

Kerstspreuken

Meer kerstwensen

Proost op een gezond en zorgeloos nieuw jaar
vol geluk, gezelligheid
en warme vriendschap voor elkaar!

We wensen jullie erg genegen
Zoveel geluk en zegen
Als er zijn druppels in de regen
Een gelukkig en gezond nieuwjaar in 2024!

Kerstkaartje
Bron: Greetz
Kerst spreuken gezondheid kerstkaartje:

Een lach en wat zonneschijn,
laten alle zorgen gauw weer verdwijnen
hopelijk gaat voor jou
de zon weer heel snel schijnen. Een fijne kerst gewenst

Van mij een warme wens,
en een groet om op te beuren.
Ik wens je een spoedig herstel
met een kaartje om op te fleuren!
Een fijne kerst gewenst

Gezondheid teksten en kerstwensen

Kerstspreuken die zich richten op gezondheid brengen warme wensen en positieve energie over voor het welzijn van de ontvanger. Deze spreuken benadrukken vaak het belang van geluk, liefde en gezondheid tijdens de feestdagen. Hier zijn enkele voorbeeldzinnen die deze boodschap overbrengen:

 1. “Tijdens deze feestelijke dagen wens ik je niet alleen vreugde en geluk, maar vooral een overvloed aan gezondheid. Moge je dagen gevuld zijn met de warmte van liefde en de zegeningen van een sterk lichaam.”
 2. “Kerst draait om het delen van liefde en zorg. Laten we dit jaar extra aandacht besteden aan onze gezondheid, zodat we nog vele kerstvieringen in geluk en welzijn kunnen doorbrengen. Een gezond hart klopt met liefde en vreugde.”
 3. “Mogen deze feestdagen gevuld zijn met de glimlach van geluk en de omhelzing van gezondheid. Een gezond lichaam is de grootste schat, en ik hoop dat je deze schat overvloedig mag ervaren in het komende jaar.”
 4. “In de magie van kerst schuilt de kracht van gezondheid. Laten we deze tijd benutten om te reflecteren op ons welzijn en degenen om ons heen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is het mooiste geschenk dat we elkaar kunnen geven.”
 5. “Terwijl de sneeuwvlokken zachtjes neerdalen, laten we stilstaan bij de zegeningen van gezondheid die als stille engelen over ons waken. Moge je kerst gevuld zijn met stralende gezondheid en innerlijke rust.”
 6. “Een sprankelende kerst vol vreugde en een overvloed aan gezondheid. Moge je dagen gevuld zijn met lachen, knuffels en momenten van sereniteit. Een gezond hart kent de melodie van geluk.”
 7. “Kerst is het seizoen van vreugde en reflectie. Laten we tijdens deze feestelijke dagen extra aandacht besteden aan onze gezondheid, zodat we samen vele kerstbomen kunnen versieren en de magie van het leven kunnen vieren.”
 8. “Gezondheid is het mooiste geschenk dat we elkaar kunnen geven. Moge deze kerst gevuld zijn met liefde en welzijn, en mogen we samen proosten op een nieuw jaar vol gezonde kansen en gelukkige momenten.”
 9. “In het schijnsel van de kerstlichtjes wens ik je een stralende gezondheid. Moge elk moment van deze feestdagen doordrenkt zijn van liefde, warmte en het soort welzijn dat alleen een gezond lichaam en een gezonde geest kunnen brengen.”
 10. “Kerst is de tijd van samenzijn en bezinning. Laten we dit jaar extra waardering tonen voor de kostbare gave van gezondheid. Moge je dagen gevuld zijn met de energie van vitaliteit en de glinstering van geluk.”
 11. “Tijdens deze kerstperiode wens ik je niet alleen vrede en vreugde, maar vooral een goede gezondheid. Laten we koesteren wat echt belangrijk is en samen streven naar een leven vol gezonde keuzes en welzijn.”
 12. “Terwijl de kerstklokken klinken, laten we een moment nemen om dankbaar te zijn voor het geschenk van gezondheid. Moge je dagen gevuld zijn met energie, kracht en de geneugten van een sterk en vitaal leven.”

Deze voorbeeldzinnen combineren de warmte van kerstwensen met de nadruk op gezondheid, waardoor een oprechte en bemoedigende boodschap ontstaat voor de feestdagen.

Mis je iets op deze pagina? Vul dan hieronder het contactformulier in. Op deze manier kan het artikel beter gemaakt worden. Nuttig artikel? Delen stellen wij op prijs.

Last updated: 27 november 2023

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*